Danswinkel op locatie in ‘t Gooi

Danswinkel komt bij u langs

danswinkel op locatie

Danswinkel op locatie?
Bel: 035-621 71 11
[email protected]

Bent u eigenaar/eigenaresse van een dansschool of organiseert u dansfeesten en merkt u dat het voor uw leerlingen lastig is om naar een danswinkel te komen door bijvoorbeeld door afstand.

Vanaf nu biedt Danswinkel.nl de mogelijkheid aan om op locatie te komen.
Danswinkel op locatie is aan te vragen voor verschillende dansstijlen, van ballet tot salsa.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wanneer het gaat om het aanmeten van dansschoenen en/of kleding aanschaf voor uw leerlingen, kunnen wij langskomen vanaf een minimum van 10 studenten. Vooraf zullen wij uitgebreid met u bespreken wat uw specifieke eisen zijn en vragen om de kleding- en schoenmaten van de leerlingen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we voldoende bij ons hebben, zodat de leerlingen meteen alles mee naar huis kunnen nemen.

Danswinkel op locatie kan dus langskomen op uw:

  • Balletschool
  • Salsaschool
  • Tangoschool
  • Evenement

 

Aanmeten van Spitzen

In principe gelden dezelfde regels voor het aanmeten van spitzen op locatie. Vanaf 10 leerlingen kunt u een afspraak bij ons maken. Wij zullen bij elk locatie bezoek langskomen met 2 of 3 spitzen specialisten, die zeer ervaren zijn in het aanmeten van spitzen. Ook zullen wij er uiteraard voor zorgen dat wij voldoende accessoires bij ons hebben zoals linten, elastieken en spitzen tasjes. Na afloop van de sessie zullen wij uitgebreid uitleggen hoe de leerlingen met spitzen om moeten gaan.

 

Salsa evenement

Organiseert u een Salsafeest of Tangosalon en wilt u graag dat wij langskomen met een stent om tijdens de avond zelf schoenen te verkopen? Ook dit is uiteraard mogelijk. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat wij een ruim assortiment schoenen meenemen, zodat u het grootste deel van onze collectie kunt zien, passen en eventueel meteen kopen.

Hebt u of bent u lid van een showteam en hebt u dezelfde kleding en schoenen nodig voor alle teamleden? Ook hiervoor kunnen wij langskomen.

 

[divider style=”solid” color=”#eeeeee” width=”1px”]

Interesse in Danswinkel op locatie?

danswinkel op events

Neem telefonisch contact met ons op:

Tel: 035-6217111

E-mail: [email protected]