Dansschoenen

Bij Danswinkel Hilversum zijn we gespecialiseerd in dansschoenen. We hebben dan ook vele soorten dansschoenen in de winkel, van Balletschoenen tot Salsaschoenen. Vooral als u voor het eerst dansschoenen wilt kopen raden wij het aan om langs te komen in de winkel. U kunt dan uitgebreid passen en wij kunnen u professioneel adviseren over welke schoenen het beste bij u passen.

Wij werken uitsluitend met dansschoenen van de beste merken. Zo verkopen we onder andere de dansschoenen van Nueva Epoca, Werner Kern, Portdance, International Danceshoes, Diamantdansschoenen en Rumpf. In Danswinkel Hilversum hebben we een grote keuze aan dansschoenen voor Ballroom, Latin, Tango en Salsa. Ook hebben wij een collectie danssneakers die gebruikt worden voor danstrainingen van bijvoorbeeld Salsa en Ballroom. Daarnaast zijn ze geschikt voor verschillende danssoorten zoals Hiphop en Jazz.

Voor Jazz hebben wij ook een apart assortiment dansschoenen. Jazzschoenen zijn flexibel en licht, wat ze tegelijk geschikt maakt voor danssoorten zoals Zouk, Volksdansen en Salsa. Bent u op zoek naar een speciaal model dansschoenen? Neem dan even contact met ons op voordat u naar de winkel komt. Wij controleren dan of het model in de juiste maat op voorraad is.